Descargar EBOOK Les joguines imaginaries (nou format) autor JOLES SENELL gratis online


Descargar EBOOK Les joguines imaginaries (nou format) autor JOLES SENELL gratis online Título Del Libro: Les joguines imaginaries (nou format)
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 777 Kb
El autor del libro: JOLES SENELL
El editor: CRUILLA
ISBN 13: 9788466133197

Read full description of the books:El pare de lHumbert és molt lluny, i no pot venir mai. Ni tan sols avui, que és laniversari del fill. Però lHumbert simagina que el pare li fa dos regals esplèndids: el follet daniversari i el lloro màgic, dues joguines imaginàries que el fan molt feliç. Avui lHumbert ha celebrat el seu aniversari. La mare li ha fet una festa molt bonica i han vingut els nens i les nenes de lescola. LHumbert ha tingut molts regals, però el que més li ha agradat és latles, perquè així podrà buscar el país on és el pare. La mare sempre li diu que és molt lluny i per això no pot venir ni tan sols pel seu aniversari. Un dia, però, lHumbert va sentir que dues veïnes deien que el pare era a La Presó, és a dir, que ell ja sap el nom del país on és.LHumbert, malgrat tot, té dos esplèndids regals del pare: el follet daniversari i el lloro màgic, dues joguines imaginàries que el fan molt feliç.Lendemà es desperta amb una magnífica sorpresa perquè el pare li ha enviat un gran regal: un lloro de drap de colors!


El autor es JOLES SENELL escribió un interesante libro titulado Les joguines imaginaries (nou format). El libro de la publicó la editorial CRUILLA, y en este momento por el libro de Les joguines imaginaries (nou format) PDF ISBN (9788466133197) es necesario pagar 8.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Les joguines imaginaries (nou format) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOLES SENELL, que te pueden gustar, igual que el libro de Les joguines imaginaries (nou format) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Les joguines imaginaries (nou format) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Les joguines imaginaries (nou format) PDF
Descargar en EPUB Les joguines imaginaries (nou format) EPUB
Descargar en DOC Les joguines imaginaries (nou format) DOC
Descargar en TXT Les joguines imaginaries (nou format) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Les joguines imaginaries (nou format)


Daniel

rápidamente descargado

Alejandro

La energía de texto

Sofia

Tienes tiempo libre? Me he ahorrado para Usted. No desperdicies viviendo en este libro!!!

Raul

Yo probablemente algo que no entiendo.

Irene

De disgusto antes de que el rapto!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Les joguines imaginaries (nou format) autor JOLES SENELL gratis online

PDF: les-joguines-imaginaries-nou-format.pdf Les joguines imaginaries (nou format) PDF
EPUB: les-joguines-imaginaries-nou-format.epub Les joguines imaginaries (nou format) EPUB
DOC: les-joguines-imaginaries-nou-format.doc Les joguines imaginaries (nou format) DOC
TXT: les-joguines-imaginaries-nou-format.txt Les joguines imaginaries (nou format) TXT